Samsun’da gıda zehirlenmesi: 100 işçi hastaneye başvurdu

Samsun’un Kavak İlçesinde Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle 100 İşçi Hastaneye Başvurdu

Kavak ilçesinde hizmet veren bir tekstil firmasında akşam yemeğinde mantarlı tavuk sote ve makarna tüketen yaklaşık 100 işçi, evlerine döndüklerinde mide bulantısı, kusma gibi belirtiler yaşadı.

Olayın ardından Kavak Devlet Hastanesi’ne kendi imkanlarıyla başvuran işçilerin çoğu, yapılan tedavilerin ardından taburcu edildi. Hastanede tedavisi süren işçilerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından işçilerin yedikleri yemekten zehirlenmiş olabileceği değerlendiriliyor. Yetkililer konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir